Covid-19 Çalışmaları Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Narlıdere’de virüse karşı açıkta satış yasak!

 Narlıdere’de virüse karşı açıkta satış yasak!

Narlıdere’de virüse karşı açıkta satış yasak!

 

Narlıdere Belediyesi, Koronavirüs önlemleri kapsamında, gıda satış noktalarındaki denetimlerini sıklaştırdı. Manavlar ve şarküterilerde yapılan denetimler sonucunda, açıkta satış yasaklandı. İşyeri sahiplerinden, satışı yapılan ürünlerin tezgahlara konmadan önce poşetlenmesi, satış elemanlarının maske ve eldiven kullanmaları ve vatandaşların elle temasının en aza indirilmesi önerildi.

 

ESNAFA ELDİVEN VE MASKE ÖNERİSİ

 

Narlıdere Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe genelindeki market, şarküteri ve manavları ziyaret ederek, Koronavirisüne karşı alının bir dizi önlemi dükkan sahipleri ile paylaştı. Vatandaşlara daha güvenli alışveriş imkanı sağlamak ve alışverişte fiziki teması en aza indirmek için denetimlerini artıran ekipler, açıkta ürün satışını yasakladı. Ürünlerin, tezgahlara konmadan önce poşetlenmesi, satış elemanlarının maske ve eldiven kullanması önerildi. Virüsün yayılmasının önüne geçmek amacıyla, esnafların, dükkan girişlerinde dezenfektan bulundurması talep edildi.

 

“EVDEN ÇIKMAYIN”

 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Ülkemizi de saran Koronavirüsün daha fazla yayılmamasını engellemek adına belediye olarak gerekli dezenfeksiyon tedbirlerini alıyoruz. Esnafımızın da bu konuda hassas olmasını istiyoruz. Zorunlu haller olmadıkça, vatandaşlarımızın evden çıkmamasını önemle rica ediyoruz” dedi.

 

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp