Projeler Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Yaya ve Bisiklet Yolu

Yaya ve Bisiklet Yolu

 

Narlıdere’ye 4 kilometrelik yaya ve bisiklet yolu

 

Deniz ve Orman arasında, Narlıdere’yi boydan boya saracak 4 kilometrelik Bisiklet ve Yaya Yolu Projesi’ni hizmete açıyoruz.Kent içinde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve farkındalık yaratmak için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, kenti boydan boya saracak Bisiklet ve Yaya Yolu Projesini başlattı. Çamtepe ve Narlı Mahallelerini kapsayacak şekilde, Ali Onbaşı Deresi yanı yeşil alan, Çelebi Sokak civarı, Malatyalılar Derneği önündeki meydan, Yukarı Köy ve Pazaryerini kapsayacak şekilde hazırlanan proje kapsamında, bin 900 metre bisiklet yolu, bin 300 metre yaya yolu yapılacak.

Güzergah boyunca, modern bitkilendirme ve aydınlatma çalışmaları yapılacak. Zeminin yanı sıra, kaldırım ve bordürler yenilenecek. Araç yolları ve park alanları yeniden düzenlenecek. BİSİM istasyonları konacak.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte, Narlıderelilerin sokakta daha çok vakit geçirmesi sağlanacak. Aidiyet duygusu artırılacak, hobi alanları artırılacak. Yüksek binalar arasında, huzurlu ve güvenli bir sürüş ve yürüyüş alanı elde edilecek.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “4 kilometrelik güzergah, ilçemizin en merkezi noktalarından geçecek. Hem bisiklet sürmeyi hem de yürüyüşü teşvik edeceğiz. Orman ile sahili bu proje ile birleştireceğiz” dedi.

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp