Başkan Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Başkanın Mesajı

 

Değerli Narlıdereliler,

Doğası, zengin kültürü ve konumuyla İzmir’in incisi Narlıdere’mizin ihtiyaçlarını ve ilçemiz için neler yapabileceğimizi çok iyi biliyor, ‘daha yaşanabilir bir Narlıdere’ hedefini kendimize görev ediniyoruz.

Bu süreçte Narlıdere’mizi 5 yıl boyunca insan odaklı, şeffaf ve erişilebilir bir anlayışla yönetecek; vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin talep ve önerilerine her zaman öncelik vereceğiz. Çocuklardan gençlere, kadınlardan engelsiz vatandaşlarımıza kadar toplumun tüm kesimlerine yönelik hizmet ve projelerimizi hayata geçireceğiz. Kalıcı, çevre dostu ve uygulanabilir çözümlerin olduğu; spor, sanat ve kültürün teşvik edildiği bir Narlıdere inşa edeceğiz.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda gösterdiği hedefe ilim ve fenden ayrılmadan durmadan yürüyecek, onun mirasına sahip çıkacak ve Narlıdere’mizi ‘hep birlikte daha ileriye’ götüreceğiz.

Hayatının tamamını Narlıdere’de geçiren bir komşunuz olarak Cumhuriyet kenti Narlıdere’mizin Belediye Başkanı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Sizlerden aldığımız güç ve çalışkanlığımızla Narlıdere’mizi çok daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum.

Yola çıkarken söylediğimiz gibi; bu serüven, sadece bir kişinin değil, tüm Narlıdere’nin gücü, kararlılığı, umuduyla şekillenecek ve Narlıdere’nin geleceğine sirayet edecektir.

Sevgi ve saygılarımla…

 

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp