AnasayfaHaberlerNARLIDERE BELEDİYESİ’NİN KALİTESİ BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİ

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

NARLIDERE BELEDİYESİ’NİN KALİTESİ BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİ

NARLIDERE BELEDİYESİ’NİN KALİTESİ BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİ
 
Narlıdere Belediyesi, ISO 9001 Toplam Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası’nın ardından, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sertifikası ve ISO 27701 Kişisel Veri Yönetim Sistemi Sertifikası almaya hak kazandı. Başkan Erman Uzun, vatandaşların yaşam kalitesini artıran adımlarına her geçen yenilerini ekleyeceklerini söyledi
 
Narlıdere Belediyesi, kalite kültürünü geliştiren adımlarına her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Kısa süre önce ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası almaya hak kazanan Narlıdere Belediyesi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sertifikası ve ISO 27701 Kişisel Veri Yönetim Sistemi Sertifikası’nı da kurum bünyesine kazandırarak kalitesini bir kez daha tescilledi. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve vatandaşların bilgi güvenliğinin korunması kapsamında kuruma kazandırılan sertifikalarla, belediye bünyesindeki veri güvenliğinin uluslararası standartlarda olduğu belgelenmiş oldu. Narlıdere Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğünün çalışmalarıyla kuruma kazandırılan son 2 uluslararası sertifika ile birlikte, Belediyenin ISO standartlarına uygun belge sayısı 3’e çıktı. 
 
ÇAĞA AYAK UYDURUYORUZ
 
Belediyelerdeki kalite standartlarının artmasının vatandaşların yaşam kalitesini de artıracağını söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Narlıdere Belediyesi olarak çağa ayak uyduran adımlarımıza her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Kurumumuza kazandırdığımız ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sertifikası ve ISO 27701 Kişisel Veri Yönetim Sistemi Sertifikası, vatandaşlarımızın bilgilerinin ve kurum verilerinin güvenliğinin sağlanmasına ne kadar önem verdiğimizi de gösteriyor. Bu konuda sürekli gelişmeyi sağlamak, vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerin kalitesini artırmak en önemli hedeflerimiz arasında yer almaya devam edecek. Sertifikaları kurumumuza kazandıran Bilgi İşlem Müdürlüğümüz başta olmak üzere, belediyemizin toplam kalite yönetimine katkı sağlayan tüm mesai arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp