Projeler Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Güngören Caddesi ve Barış Sokak Sağlıklaştırma Projesi

Güngören Caddesi ve Barış Sokak Sağlıklaştırma Projesi

 

 

Güngören Caddesi ve Barış Sokak Sağlıklaştırma Projesi

 

Narlıdere Belediyesi, ilçenin en işlek merkezlerinden biri olan Güngören Caddesi, Barış Sokak ve Çevresini sağlıklaştırmak, yaya kullanımına daha uygun hale getirmek ve yeni bir İlçe Çarşısı oluşturmak için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında, araç ve park alanları, kaldırım ve bordürler yenilenecek. İlçenin kültürel yapısına uygun kent mobilyaları tasarlanacak. Dükkan tabelaları ve aydınlatma üniteleri tek tip hale getirilecek. Bina cepheleri uyumlu halde boyanacak. Cadde üzerindeki yeşil doku artırılacak. Çalışmalar 13 bin 430 metrekarelik alanı kapsayacak.

 

Proje tamamlandığında; Narlıdere’nin en işlek merkezlerinden biri olan Güngören Caddesi ve ara sokakları modern hale dönüştürülecek. Hem esnaf kalkınacak hem de Narlıdere yeni bir Çarşı kültürü kazanmış olacak. Caddenin engelsiz yürüme yollarındaki eksiklik, araç ve yaya yolu düzenindeki karmaşa, ortadan kaldırılmış olacak.

 

Projenin sonunda; Güngören Caddesi kolay erişilebilen, rahatça yürünebilen ve alışveriş yapılabilen bir merkez olacak. Farklı yaş ve ekonomik düzeydeki insanların aile ve arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirebildiği bir mekan haline dönüşecek.

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp