AnasayfaHaberlerBAŞKAN ERMAN UZUN, MESAİ ARKADAŞLARININ BAYRAMINI KUTLADI

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

BAŞKAN ERMAN UZUN, MESAİ ARKADAŞLARININ BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN ERMAN UZUN, MESAİ ARKADAŞLARININ BAYRAMINI KUTLADI

 

 

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Kurban Bayramı öncesinde mesai arkadaşları ile bir araya geldi. Belediye personeli ile tek tek bayramlaşan Başkan Erman Uzun, “İyi ki varsınız, iyi ki bir aileyiz. Güzel ailemiz Narlıdere’mize layıkıyla hizmet etmeye devam edecek” diye konuştu.

 

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeli ile bayramlaştı. Önce şantiye tesislerinde ardından ise belediye binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde belediye personeli ile bir araya gelen Başkan Erman Uzun, tek tek mesai arkadaşlarının bayramını kutladı. Bayramlaşma töreninde mesai arkadaşlarına seslenen Başkan Erman Uzun, “Narlıdere’mizin geleceğini inşa etmek için hep birlikte yoğun bir çaba içerisindeyiz. Emekleriniz için her birinize teşekkür ediyorum. Sizlerin ve ailelerinizin bayramını kutluyorum. İyi ki varsınız, iyi ki bir aileyiz. Güzel ailemiz Narlıdere’mize layıkıyla hizmet etmeye devam edecek. Bu bayramın Narlıdere’mize, İzmir’imize, ülkemize ve tüm dünyada barışı, huzuru ve hoşgörüyü getirmesini diliyorum” diye konuştu.

 

Törende söz alan Belediye İş İzmir 2 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Turan Dündar ise kısa süre önce kadrolu işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin başarıyla tamamlandığını hatırlatarak,  “Başkan Erman Uzun’a işçiden yana tavır aldığı için teşekkür ediyoruz. Herkese sevdikleri ile birlikte huzurlu, mutlu bayramlar diliyorum” dedi.

 

İLÇE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

 

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, belediyedeki bayramlaşma töreninin ardından Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, ilçe protokolü, siyasi partilerin ve STK'ların temsilcileri, gaziler ve muhtarların yer aldığı bayramlaşma törenine katıldı. Başkan Erman Uzun’un üçüncü durağı ise CHP Narlıdere İlçe Örgütü oldu. Burada partililer ile bir araya gelen Başkan Erman Uzun, sağlıklı, mutlu, barış ve refah içinde bir bayram temennisinde bulundu.

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp