AnasayfaHaberlerBAŞKAN ERMAN UZUN’DAN PAZARYERİ ZİYARETİ

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

BAŞKAN ERMAN UZUN’DAN PAZARYERİ ZİYARETİ

BAŞKAN ERMAN UZUN’DAN PAZARYERİ ZİYARETİ

 

31 Mart Yerel seçimlerinde halkın oylarıyla Narlıdere Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Erman Uzun, ayağının tozuyla sahaya indi. Narlıdere Kapalı Pazaryeri’nde pazar esnafıyla ve vatandaşlarla sohbet eden, bayramlarını kutlayan Başkan Erman Uzun, talep ve önerileri de dinlemeyi ihmal etmedi.

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, yerel seçimlerin ardından Narlıdere Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret etti. Çamtepe Mahallesi’nde kurulan pazaryerinde vatandaşlar ve pazaryeri esnafı ile bir araya gelen Başkan Erman Uzun, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Vatandaşların ve pazar esnafının bayramını tek tek kutlayan, talep ve önerileri dinleyen Başkan Erman Uzun, göreve yeni başladıklarını, ilçede yaşanan sorunların ve vatandaşların taleplerinin çözümü için hızla aksiyon alacaklarını ifade etti.

TALEP VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ

Seçim çalışması boyunca Narlıdere Pazaryeri’ni sık sık ziyaret ettiklerini dile getiren Başkan Erman Uzun, “Seçimlerin ardından pazaryeri esnafımız ve vatandaşlarımızla ile tekrar bir araya gelerek onların bayramını kutladık, talep ve önerilerini dinleme fırsatı bulduk. Sandıkta oyları ile bizleri Narlıdere Belediye Başkanlığına layık görev vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Heyecanlıyız, Narlıdere’mize nasıl değer katarız, vatandaşlarımıza nasıl daha çok hizmet götürürüz onun derdindeyiz. Hızla aksiyon alacağız, söz verdiğimiz gibi ‘daha yaşanılabilir bir Narlıdere’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Pazaryeri esnafımıza bol kazançlar diliyor, tüm vatandaşlarımıza sevdikleri ile birlikte mutlu bir bayram diliyorum” diye konuştu. 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp