AnasayfaHaberlerNARLIDERE MECLİSİ'NDE 6 ŞUBAT DEPREMİ'NDE HAYATI KAYBEDENLER İÇİN SAYGI DURUŞU

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

NARLIDERE MECLİSİ'NDE 6 ŞUBAT DEPREMİ'NDE HAYATI KAYBEDENLER İÇİN SAYGI DURUŞU

NARLIDERE MECLİSİ'NDE 6 ŞUBAT DEPREMİ'NDE HAYATI KAYBEDENLER İÇİN SAYGI DURUŞU

 

6 Şubat 2023'te ülkemizi yasa boğan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız, tüm yurtta olduğu gibi Narlıdere Belediye Meclisi’nde de özlemle anıldı.

 

Narlıdere Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2. Oturumu, Atatürk Kültür Merkezi içinde yer alan Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunuldu.

 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, geçen yıl gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerin toplum üzerinde derin izler bıraktığını ifade ederek, “Birçok ülkenin nüfusundan fazla insanın etkilendiği, resmi rakamlara göre 53 bin 537 insanımızın hayatını kaybettiği depremin üzerinden 1 yıl geçti. Cumhuriyet tarihimizin en yıkıcı depremini uzun süre hafızalarımızdan silemeyecek; hayatını kaybeden vatandaşlarımızı asla unutmayacağız. Yitirdiğimiz canlarımızı bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz. Büyük bir felaketti ve ülke olarak iyi bir dayanışma örneği sergiledik. Ancak orada evlerinden olan vatandaşlarımızın bir an önce yeni konutlarına kavuşturulması gerekiyor” dedi. Başkan Engin konuşmasında ayrıca Çağlayan İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis kontrol noktasına yapılan saldırıyı da şiddetle kınadıklarını ifade etti.

 

Narlıdere’ye kurulması planlanan elektrikli araç şarj istasyonlarına ilişkin İmar ve Çevre Komisyon Raporu’nun gündeme alındığı Meclis Toplantısı, Başkanlık’tan verilen önergelerin görüşülmesiyle sona erdi.  

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp