AnasayfaHaberlerNarlıdere'de, cadde ve sokaklar yenileniyor!

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Narlıdere'de, cadde ve sokaklar yenileniyor!

Narlıdere'de, cadde ve sokaklar yenileniyor!

Narlıdere'de, cadde ve sokaklar yenileniyor!

 

Yerel seçimlerden bu yana, vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda sağlıklaştırma çalışmaları yürüten Narlıdere Belediyesi bu kez Şehit Onur Akarsu Caddesi’ni baştan sona yeniledi. Cadde, taşıt ve yaya kullanımına uygun hale getirildi. Çalışmalar esnafı da mutlu etti. Başkan Ali Engin “Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek bizim için bir görev” dedi.

 

ESNAF VE VATANDAŞLAR MEMNUN!

 

Narlıdere Belediyesi, yerel seçimlerden bu yana yenilediği cadde ve sokaklara bir yenisini daha ekledi. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler doğrultusunda Barış Sokak ve Güngören Caddesi’nin ardından, Şehit Onur Akarsu Caddesi’nde de (Halkbank Sokağı) sağlıklaştırma çalışması yapıldı. Yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerden biri olan Şehit Onur Akarsu Caddesi’nde parke taşları ve kaldırımlar yenilendi. Yönlendirici dubalar ve park cepleri ile cadde, trafik akışına uygun hale getirildi. Çalışmalar esnaf ve vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Yolun yeniden kullanıma açıldığı törene Başkan Ali Engin ile birlikte, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç da katıldı.


"DAHA SAĞLIKLI HALE GETİRDİK"


Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin "Cadde ve sokaklarımızı modernize etmek, daha kullanılabilir hale getirmek bizim için önemli bir görev. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Şehit Onur Akarsu Caddesi’nde de yenileme ve sağlıklaştırma çalışmalarımızı tamamladık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp