AnasayfaHaberlerNarlıdere’de coşku balkonlara taşındı

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Narlıdere’de coşku balkonlara taşındı

Narlıdere’de coşku balkonlara taşındı

 

Narlıdere’de coşku balkonlara taşındı



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl coşkusu Narlıdere’de balkonlara taşındı. Korona virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan aileler ve çocuklar balkonlarını bayraklarla süsledi, en güzel şarkılar yine birlikte söylendi. Başkan Ali Engin “Milli değerlerimize sonsuza kadar sahip çıkacağız” dedi.



COŞKU BALKONLARA TAŞINDI


Narlıdere Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’ncü yılında, salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan Narlıdereliler için araç konvoyu yaptı. Belediye araçlarından çocuk marşları ve bayram şarkıları çalındı. Balkonlarını Atatürk ve Türk Bayrakları ile süsleyen Narlıdereliler, coşkuya bu kez evlerinden ortak oldu. Tüm cadde ve sokaklarda coşku eksik olmadı. Vatandaşlar balkonlarında ve kapı önlerinde marşlara eşlik etti.



“SONSUZA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ”


Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Bugünlerde daha iyi anlıyoruz; ‘özgürlük’ ne demek, ‘hürriyet’ ne anlama gelir.. Tıpkı 1920’de olduğu gibi, ‘işgal’ altındayız, bu kez görünmez bir düşman tarafından. Umutluyuz, yine yeneceğiz.. En güzel ‘bağımsızlık’ şarkılarımızı, içimizdeki çocuk sevgisi ile yeniden söyleyeceğiz.. Milli değerlerimize sonsuza kadar sahip çıkacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100. Yılı Kutlu Olsun!

 

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp