AnasayfaHaberlerEvde kalanlara ‘online’ spor eğitimi

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Evde kalanlara ‘online’ spor eğitimi

Evde kalanlara ‘online’ spor eğitimi

 

Evde kalanlara ‘online’ spor eğitimi

 

“Evde kal, hareketsiz kalma”

 

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan ve spor yapma imkanı bulamayan vatandaşların imdadına Narlıdere Belediyesi yetişti! Belediyenin spor hocaları, sosyal medya hesapları üzerinden ‘online’ eğitime başladı. Başkan Ali Engin “Evde kalalım ama hareketsiz kalmayalım” mesajı verdi.

 

HEM SPOR HEM MOTİVASYON!

 

Narlıdere Belediyesi, belediye bünyesinde devam eden ancak koronavirüs salgını nedeniyle sonlanan spor kurslarına ‘online’ olarak devam ediyor. Belediyenin zumba, pilates ve yoga kursu hocaları hazırladıkları eğitimleri belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden Narlıderelilere sunuyor. Salgın nedeniyle evde kalmak zorunda olan vatandaşlar, belediyenin online eğitimleri ile hem moral depoluyor hem de evde spor yapma imkanı buluyor.

 

“EVDE KALANLARI UNUTMADIK”

 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde kalan ve bu süreçte spor yapamayan vatandaşlarımızı unutmadık. Belediyemizin uzman eğitmenleri ile hazırladığımız ‘online’ eğitimleri tüm vatandaşlarımızın takip etmesini diliyoruz. Evde kalalım ama hareketsiz kalmayalım” dedi.

 

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp