AnasayfaHaberlerNarlıdere’nin üretici kadınlarına sertifikaları verildi!

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Narlıdere’nin üretici kadınlarına sertifikaları verildi!

Narlıdere’nin üretici kadınlarına sertifikaları verildi!

 

 

Narlıdere’nin üretici kadınlarına sertifikaları verildi!


Narlıdere Belediyesi Üretici Kadın Kooperatifinin , İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası desteği ile açtığı ücretsiz eğitimlerine katılan kursiyerler, sertifika sevinci yaşadı. Kadınlara katılım belgelerini takdim eden Başkan Ali Engin “Kadınlarımızı hem üretime dahil ediyor hem de aile ekonomilerine katkı sağlıyoruz. Eğitimleri başarı ile bitiren tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

 


70 KADINA SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

Narlıdere Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen sertifika törenine Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, eşi İlke Engin, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Daire Başkanı Aytuğ Balcıoğlu, Narlıdere Halk Eğitim Merkezi Şube Müdür Yardımcısı Muzaffer Çınar, İBB Meslek Fabrikası Müdürü Zeki Kapı, meclis üyeleri ve kursiyerler katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Meslek Fabrikası ile ortak yürütülen Hediyelik Eşya, Yöresel Gıda, Hijyen, Mum-Sabun, Reçel-Marmelat kurslarına katılan 70 kadına sertifikaları verildi. 

 


2020 EĞİTİM PLANLAMASI ANLATILDI

 

Narlıdere Belediyesi Üretici Kadın Kooperatifi ,  2020 yılı döneminde  ev tekstili ürünleri değerlendirilmesi ve yapımı, turizm elemanı yetiştirme, satış ve pazarlama teknikleri  eğitimi , unlu mamüller ve pastacılık gibi yeni kurslar açılacağının hedeflendiği anlatıldı.

 


''İSTİHDAM SAĞLAYIP DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıdereli kadınlarımız kısa sürede çok güzel işlere imza attılar. Aldıkları eğitimler umarım  hayatlarını değiştirir. Girişimci ve üretici kadınlarımızı desteklemeye ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz''dedi.

 

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp