AnasayfaHaberlerNarlıdere Deniz Festivali’nde kupa heyecanı

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Narlıdere Deniz Festivali’nde kupa heyecanı

Narlıdere Deniz Festivali’nde kupa heyecanı

 

Narlıdere Deniz Festivali’nde kupa heyecanı

Başkan Engin: Narlıdere’ye çok yakıştı!



Narlıdere Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği Narlıdere Deniz Festivali, 9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları ile son buldu. İki gün süren yarışlar sonunda, dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi. Başkan Ali Engin “Yarışlara katılan tüm sporcuları kutluyorum. Deniz Festivalimizi her sene biraz daha geliştireceğiz. Narlıderemize çok yakıştı” dedi.


SPORCULARA KUPALARI VERİLDİ


Narlıdere Deniz Festivali, 9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları’na ev sahipliği yaptı. Yarışlara, 9 farklı takım ve 200’e yakın sporcu katıldı. Narlıdere Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Yelken Federasyonu işbirliğinde, Sahilevleri açıklarında oluşturulan parkurda, profesyonel hakemlerin gözetiminde günboyu kıyasıya mücadeleler sergilendi. Yarışlar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi, hakemlere ve kulüp yöneticilerine şilt takdim edildi.

Kupa törenine; Başkan Ali Engin’in yanı sıra, meclis üyeleri, muhtarlar, Yelken Federasyonu İzmir Temsilcisi Volkan Timurşah, kulüp yöneticileri, sporcular ve aileleri katıldı.



NARLIDERE’YE ÇOK YAKIŞTI


Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Bu şehir bizim, ilçe bizim, doğa ve deniz bizim. Sahip çıkmamız lazım. Narlıdere Deniz Festivali’ni geleneksel hale getireceğiz, geliştireceğiz. Çünkü Narlıderemize çok yakıştı. Çocuklarımızı gençlerimizi daha çok spora yönlendirmek istiyoruz. Bu yarışlara katılan, dereceye giren veya giremeyen tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

 

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp