AnasayfaHaberlerNarlıdere’de Zafer coşkusu

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Narlıdere’de Zafer coşkusu

Narlıdere’de Zafer coşkusu

 

Narlıdere’de Zafer coşkusu

 

30 Ağustos’a anlamlı kutlama

 

Narlıdere Belediyesi, Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında kortej ve konser düzenleyecek. 30 Ağustos Cuma günü saat 19.30'da, Güzel Sanatlar Fakültesi önünden başlayacak olan Zafer Yürüyüşü’ne binlerce Narlıdereli katılacak. Saat 20.30’da Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nda düzenlenecek konserde, İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası zafer türkülerini seslendirecek. Başkan Ali Engin “Bu anlamlı günde, tüm yurttaşlarımızı kutlamalarımıza bekliyoruz” dedi.

 

KORTEJ; CUMA 19.30’DA

 

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkulu bir şekilde kutlamaya hazırlanan Narlıdere Belediyesi, binlerce Narlıderelinin katılımı ile Zafer Yürüyüşü yapacak. Cuma günü, saat 19.30'da, Güzel Sanatlar Fakültesi önünden başlayacak olan yürüyüş için vatandaşlara yüzlerce Türk Bayrağı dağıtılacak. Pankart ve meşaleler ile görsel bir şölen oluşturulacak. Cadde üzerindeki dükkanlar da bayraklarla donatılacak. Yürüyüşe, Narlıdere’deki sivil toplum örgütleri de katılacak.   

 

EN GÜZEL ZAFER TÜRKÜLERİ SESLENDİRİLECEK

 

Yürüyüş, Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nda son bulacak. Buradaki kutlama programı kapsamında, saat 20.30’dan itibaren İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası, en güzel zafer şarkılarını Narlıdereliler için seslendirecek.

 

“HERKESİ BU COŞKUYA ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUM”

 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “30 Ağustos Zafer Bayramımızı Narlıderemize yakışır bir coşkuyla kutlayacak; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anacağız. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde tüm vatandaşlarımızı bu büyük coşkuya ortak olmaya bekliyoruz” dedi.

 

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp