AnasayfaHaberlerAli Engin’den çalışanlara: “Sizler benim temsilcimsiniz”

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Ali Engin’den çalışanlara: “Sizler benim temsilcimsiniz”

Ali Engin’den çalışanlara: “Sizler benim temsilcimsiniz”

 

Ali Engin’den çalışanlara: “Sizler benim temsilcimsiniz”

 

Başkan Engin personeliyle buluştu

 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, yeni haftaya çalışanlarıyla birlikte başladı. Park- Bahçeler ve Temizlik İşleri personeliyle bir araya gelen Başkan Engin “Sizler benim ve belediyemizin sokaktaki temsilcilerisiniz. Alın terinizle yaptığınız her işten gurur duyuyorum” dedi.

 

HAFTAYA ÇALIŞANLARIYLA BAŞLADI

 

Narlıdere Belediyesi’nin Park-Bahçeler ve Temizlik işleri çalışanları birlik ve dayanışma toplantısında bir araya geldi. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya, personeller ile birlikte başkan yardımcıları ve bürokratlar da katıldı. İşçilerle tek tek tokalaşan Başkan Ali Engin, mesai arkadaşlarını, çalışmalarından dolayı tebrik etti.

 

“BENİM VE BELEDİYENİN TEMSİLCİLERİSİNİZ”

 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Göreve geldiğimiz günden bu ya hem park-bahçeler hem de temizlik işlerinde önemli adımlar attık. Personel yapımızı güçlendirdik ve kalabalık bir çalışma grubu ile sokaklara çıktık. Artık her sokağımızın, her parkımızın bir sorumlusu var. İnanıyoruz ki birkaç ay içinde Narlıdere’nin sokakları ve parkları pırıl pırıl olacak. Sizler, benim ve belediyemizin sokaktaki temsilcilerisiniz. Uyum içinde, özveri ve alın teri ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp