AnasayfaHaberlerNarlıdere’nin yaz okullarına 600 öğrenci katıldı

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Narlıdere’nin yaz okullarına 600 öğrenci katıldı

Narlıdere’nin yaz okullarına 600 öğrenci katıldı

Narlıdere’nin yaz okullarına 600 öğrenci katıldı

 

Yaz okulları ile çocuklara dolu dolu bir tatil yaşatan Narlıdere Belediyesi, sezonu coşkulu bir törenle kapattı. Basketbol, futbol, yüzme ve voleybol branşlarında düzenlenen yetiştirme kurslarına katılan 600 öğrenci, sertifikalarını Başkan Ali Engin’in elinden aldı.

 

600 ÖĞRENCİ KATILDI

Narlıdere Belediyesi tarafından çocukları spor aktiviteleriyle buluşturmak amacıyla düzenlenen 'Yaz Okulları' bu yıl 600 öğrenciye ulaştı. Yüzme, basketbol, futbol ve voleybol branşlarında düzenlenen yetiştirme kurslarına katılan öğrenciler, kapanış töreninde sertifikalarını aldı. Güven Erkaya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kapanış törenine Belediye Başkanı Ali Engin, veliler ve belediye bürokratları katıldı.

 

“AYDINLIK NESİLLER YETİŞTİRİYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Her yıl olduğu gibi bu yaz da yüzlerce çocuğumuz kurslarımızda eğitim gördü, keyifli ve nitelikli bir tatil geçirme imkanı buldu. “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” diyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gitmeye; sporla iç içe, aydınlık nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp