AnasayfaHaberlerNarlıdere’de engelleri aşan proje

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Narlıdere’de engelleri aşan proje

Narlıdere’de engelleri aşan proje

 

Narlıdere’de engelleri aşan proje


‘Yol arkadaşım’ sizi bekliyor!



Dezavantajlı vatandaşlara ve ailelere yönelik çalışmalarını hızlandıran Narlıdere Belediyesi, ücretsiz danışmanlık ve koçluk hizmetlerini içeren ‘Yol Arkadaşım’ projesini başlattı. Engelli vatandaşlar ve yakınları, yaşadıkları her türlü zorluklar ile ilgili proje danışmanlarına başvuru yapıp, çözüm yolları arayabilecek. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yaşamını kolaylaştırmak için projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.



ÜCRETSİZ HİZMET VERİLECEK
 

Narlıdere Belediyesi Engelli Komisyonu ile Akademi AŞ, engelli vatandaşlara ve ailelerine yönelik Yol Arkadaşım Projesi’ni başlattı. Dezavantajlı vatandaşların sosyal yaşamda karşılarına çıkan her türlü sorunu aşmaya yönelik danışmanlık ve koçluk hizmetinin ücretsiz olarak verileceği proje kapsamında, ICF sertifikalı 100 yaşam koçu gönüllü olarak görev alacak (0850)4411337 numaralı Çağrı Merkezi hattından Çamtepe Mahallesi’ndeki proje ofisine ulaşacak olan vatandaşlar, yaşadıkları sorun ile ilgili bir koçtan ücretsiz danışmanlık hizmeti alacak.



“ENGELLERİ KALDIRIYORUZ”
 

Projenin başlangıç toplantısına katılan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “İlçemizde yaşayan dezavantajlı vatandaşlarımıza ve ailelerine yönelik çalışmaları önemsiyor, geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. Yol Arkadaşım Projesi de bu projelerden bir tanesi. Akademi AŞ’nin değerli yetkilisi Fatih Elibol’a, Engelli Komisyonu’nda bu projeye destek veren üyelerimize teşekkür ediyorum. Narlıderemizde engelleri kaldıracağımıza eminim” dedi.

 

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp