AnasayfaHaberlerBaşkan Engin derneklerle buluştu, Onur Akın sürpriz yaptı!

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Başkan Engin derneklerle buluştu, Onur Akın sürpriz yaptı!

Başkan Engin derneklerle buluştu, Onur Akın sürpriz yaptı!

 

Başkan Engin derneklerle buluştu, Onur Akın sürpriz yaptı!


 
 Narlıdere’de “ortak akıl ve işbirliği” toplantılarına devam eden Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin dernekler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile buluştu. Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Onur Akın da sürpriz yaparak toplantıya katıldı.
 

 

ORTAK AKIL VE SAĞDUYU


 Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ilçe genelindeki derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile buluştu. Ortak akıl ve sağduyu anlayışı ile yönetim sergilediklerini belirten Başkan Engin, katılımcıların taleplerini ve önerilerini aldı. Toplantıya katılanlar sırayla söz alarak eksikleri ve yapılması gerekenleri anlattı.
 

ONUR AKIN SÜRPRİZ YAPTI


 Gün içinde Başkan Ali Engin’i ziyaret eden sevilen sanatçı Onur Akın da toplantıya katılarak Narlıderelilere sürpriz yaptı. Akın, Narlıdere’de yapılacak projelerin İzmir’e ve Türkiye’ye örnek olacağını da belirtti.
 

 

“HERKESE EŞİT HİZMET”


 Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıderemizi ortak akıl ve sağduyu ile yönetiyor, tüm farklı kesimlerin görüş ve önerilerinden besleniyoruz. Kişi ve yer ayrımı yapmadan, herkese eşit hizmet götürmek için çaba sarf ediyoruz. Değerli Sanatçımız Onur Akın’a da güzel sürprizi için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp