AnasayfaHaberlerNarlıdere’nin Sokaklarına ‘Kadın Eli’ Değdi

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Narlıdere’nin Sokaklarına ‘Kadın Eli’ Değdi

Narlıdere’nin Sokaklarına ‘Kadın Eli’ Değdi

Narlıdere’nin sokaklarına ‘kadın eli’ değdi!

Cadde ve sokakların temizliğine önem veren Narlıdere Belediyesi, kadın çalışanlardan oluşan 20 kişilik bir ekip kurarak bu sorumluluğu kadınlara bıraktı! Mahalleleri baştan sona süpürüp pırıl pırıl yapan kadınlar, titizlikleriyle, vatandaşlardan da tam not aldı. Belediye Başkanı Ali Engin “Kadınlarımızın temizliğe yönelik hassasiyeti ve özeni, bundan böyle sokaklarımıza da yansıyacak” dedi.

VATANDAŞ DA MEMNUN
Yerel seçimlerin ardından ilçe genelindeki temizlik çalışmalarına ağırlık veren Narlıdere Belediyesi, personel yapısını da kadınlarla güçlendirdi. Kadın çalışanların temizlik konusundaki hassasiyetinden yararlanmak isteyen yetkililer -müdürlüğün rutin çalışma programının dışında- cadde ve sokakların temizliği için 20 kadın personeli daha görevlendirdi. Uygulamanın başlamasıyla Narlıdere’deki temizlik çalışmaları gözle görülür sonuçlar verirken, bu durum vatandaşları da memnun etti. Narlıdereliler, sokakların kadınlara emanet edilmesinden son derece mutlu olduklarını dile getirdi.

“KADIN TİTİZLİĞİ SOKAĞA YANSIYACAK”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Kadınlarımızın temizliğe yönelik hassasiyeti ve özeni hepimizden daha fazla. Narlıdere’nin sokaklarını da evimiz gibi temiz tutmak adına, kadın çalışanlarımızın ağırlıklı olduğu bir personel yapısı oluşturduk. Kadınlarımızın titizliği bundan böyle sokaklarımıza da yansıyacak” dedi.

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp