AnasayfaHaberlerNarlıdere’nin Kültür - Sanat Kurslarında Sertifika Heyecanı!

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Narlıdere’nin Kültür - Sanat Kurslarında Sertifika Heyecanı!

Narlıdere’nin Kültür - Sanat Kurslarında Sertifika Heyecanı!

Narlıdere’nin Kültür - Sanat Kurslarında Sertifika Heyecanı!

 

Narlıdere Belediyesi bünyesinde sezon boyunca devam eden kültür- sanat ve hobi kursları, düzenlenen sertifika töreni ile son buldu. Yüzlerce kursiyer, Narlıdere AKM’de düzenlenen törene katılarak sertifikalarını aldı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Kültürü ve sanatı yaşamın her alanına yayacağız. Gelecek yıllarda daha kaliteli kursları halkımıza sunacağız” dedi.

 

 

SERTİFİKALARI BAŞKAN ENGİN VERDİ

 

Narlıdere Belediyesi’nin kültür- sanat ve hobi kurslarına katılan yüzlerce kursiyer, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Narlıdere AKM’deki törene kurs eğitmenleri, yüzlerce kursiyer ve aileleri katıldı. Resim, fotoğrafçılık, koro, piyano başta olmak üzere 10’un üzerinde farklı branşta açılan kurslara katılan kursiyerler sertifikalarını Belediye Başkanı Ali Engin’in elinden aldı. Başkan Engin, törene katılan kursiyerler ve ailelerle bol bol fotoğraf çektirdi.

 

 

“ATAMIZIN İZİNDEN GİDECEĞİZ”

 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıderemizde, kültürü ve sanatı yaşamın her alanına yaymaya kararlıyız. Bunun için daha kaliteli kursları önümüzdeki dönemde halkımıza sunacağız. Kültür ve sanat kursları, sosyal yaşamımızın merkezinde olacak. “Sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuş demektir” diyen Ulu Önderimiz Atatürk’ün izinden yürümeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp