AnasayfaHaberlerMinik Ressamların Sergisi Çok Beğenildi

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Minik Ressamların Sergisi Çok Beğenildi

Minik Ressamların Sergisi Çok Beğenildi

 

Minik Ressamların Sergisi Çok Beğenildi

 

Narlıdere Belediyesi’nin sezon boyunca süren Çocuk Resim Kursları’na katılan minik ressamlar, yılsonu sergilerini açtı. Açılış kurdelesini Başkan Ali Engin ile birlikte kesen çocuklar, sertifika ve madalyalarını da aldı.

 

YILSONU SERGİSİ AÇILDI

 

Narlıdere Belediyesi’nin sezon boyunca devam eden resim kurslarına katılan çocuk kursiyerler, yılsonu etkinlikleri kapsamında sergi açtı. Atatürk Kültür Merkezi girişindeki sergi salonunda gerçekleşen açılış törenine Belediye Başkanı Ali Engin, aileler ve çocuklar katıldı.

 

MADALYALAR VERİLDİ

 

3-5 yaş arası 100’e yakın minik ressamın yaptığı resimler, aileler ve katılımcılar tarafından beğeni kazandı. Sergi sonrası gerçekleşen ödül töreninde de yurtiçi ve yurtdışı resim yarışmalarında derece kazanan çocuklara madalyaları verildi.

 

“GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTILAR”

 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Sanatın her branşına önem veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Minik ressamların sezon boyunca el emekleri ile oluşturdukları resimlerin sergisini açtık. Bizler ve aileler adına mutluluk verici bir olay. Ulusal ve uluslar arası alanlarda derece alan, göğsümüzü kabartan çocuklarımızı ve hocalarımızı da kutluyorum” dedi.

 

 

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp