AnasayfaHaberlerNarlıdere Belediyesi E-devlet'te

HABERLER Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Narlıdere Belediyesi E-devlet'te

Narlıdere Belediyesi E-devlet'te

Narlıdere Belediyesi E-devlet'te

 

Narlıdere Belediyesi, tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan e-devlet uygulamasında yerini aldı. Uygulama ile vatandaşlar bu sayfaya girdiklerinde Narlıdere Belediyesi hakkında bilgilere ve duyurulara ulaşıp, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabilecek. Narlıdere Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü e-dönüşüm projesi kapsamında önemli bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Kamu hizmetlerini, vatandaşlara, işletmelere, kamu kurumlarına bilgi ve iletişim teknolojileriyle etkin ve verimli bir şekilde sunan e-devlet uygulaması kapsamında belediye ile ilgili tüm irtibatlara artık e-devlet üzerinden de ulaşılabilecek.


E-devlet üzerinden sunulmaya başlanan uygulamalara sürekli olarak yeni verilerin eklenmesi sağlanacak. Böylelikle vatandaşlar e-devlete girdiklerinde arsa rayiç değeri sorgulama, beyan bilgileri sorgulama, bilgi edinme başvurusu ve sorgulaması, sicil bilgileri sorgulama, tahakkuk bilgileri sorgulama, tahsilat bilgileri sorgulama, talep/öneri başvurusu ve sorgulamasında bulunabilecek. Ayrıca çevre vergisi oranları, bina aşınma oranları, arsa rayiç değerleri görülebilecek. Bunun için e-devlet şifresini kullanarak www.turkiye.gov.tr adresinde oturum açmak gerekiyor. Şifre ile giriş yaptıktan sonra Belediye Hizmetleri kategorisinde Narlıdere Belediyesi’ni seçerek belediye hakkında bilgilere ve duyurulara ulaşılabilecek, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden yararlanabilinecek.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “Teknoloji çağına uyum sağlamak için belediye olarak kurumsal dönüşüm projemiz kapsamında teknolojiye yaptığımız yatırımların daha verimli ve yaygın kullanılabilmesi için e–devlet’in bünyesi katıldık.Vatandaşlarımız artık www.turkiye.gov.tr'ye girip, belediyemiz hakkında her türlü işlemi ve sorgulamayı yapabilecek. Dijital teknolojiyi kullanarak, vatandaşlara daha hızlı ve daha verimli hizmet verilmesini ve ulaşmayı amaçlıyoruz. E-devlet bilgi toplumuna geçiş sürecinde önemli bir kilometre taşı. Belediyemizin resmi web sitesi www.narlidere-bld.gov.tr üzerinden elektronik belediyecilik hizmetlerini veren Narlıdere Belediyesi, artık bu hizmetleri tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan daha güvenli ve etkin bir şekilde erişimi sağlayan e-devlet üzerinden de sunmaya başladı. Böylelikle artık vatandaşlarımız belediyeden daha hızlı hizmet alabilecekler" dedi.

Narlıdere Belediyesi Sosyal Medya Hesapları

  • Narlıdere Facebook
  • Narlıdere Instagram
  • Narlıdere Twitter
  • Narlıdere Youtube
  • Narlıdere Whatsapp